Lauantai.

Tuntuu, että käyn joka päivä kirjastossa. Ehkä näin on. Vähän vaihtelua tuo se seikka, että käyn eri kirjastoissa virkistäytymässä. Siellä on ilmastointi...

Kävin myös Curvesissa. Tarkistin. Ei ole Suomessa -vielä.

Curvesin idea on toimiva. Puolessa tunnissa kokonainen workout. Toistaiseksi olen koukussa kolmen kuukauden koeajalla. Porukka on kahtia jakautunutta; on todella ylipainoiset ja sitten urheiluhullut. Olen väliinputoja kuten tavallista. Mielenkiintoinen tarkkailuasema.

Tänään olen paitsi lukenut, olen myös yrittänyt ymmärtää lukemani, sekä täyttänyt vuorotellen pesukonetta ja tiskikonetta. Pölyä on joka puolella.

Päivän lehdessä kerrotaan, että Brisbanen keskustaan vievä silta avataan nyt osittain liikenteelle. Parimetrisiä hiusmurtumia havaittiin parissa siltapalkissa ja liikenne hyytyi muutamaksi päiväksi. Ihmiset alkoivat käyttää busseja, junia, polkupyöriä ja jalkojaan. Voi, kun olisi muutos kestänyt pidempään! Se on kai niin, että muutos sisäistetään kolmessa kuukaudessa ja siitä kuluu vielä kuukausia ennen kuin muutoksen ajatellaan olevan pysyvän. Olisivat nyt pitäneet sillan ajokelvottomana ensi vuoden loppuun saakka. Brisbanesta olisi tullut ympäristöystävällisyyden mallikylä!

Uunissa hautuu kengurupaisti. Huomenna on sunnuntai.