Paikallislehdessä kalastaja varoitteli, ettei Albert- ja Logan-jokiin kannata mennä uimaan. Bullsharkit (härkähait?) ovat lisääntyneet hurjasti. Kalastaja ei tiennyt miksi. Arveli että kuivuudella saattaisi olla jotain tekemistä asian kanssa. Bullshark ei ole kovin iso, mutta voi syödä pikkulapsen, pelotteli kalastaja.

Pienet hait eivät tunnu niin kaameilta kuin isot krokotiilit. Sellainenkin on tuosta lähijoesta löydetty ja tapettu joskus viime vuosisadan alussa. Miten lie eksynyt näin etelään. Joen vesi on juuri sellaista krokotiilimaisen ruskeaa möhnää. Pinnan alle voi kuvitella vaikka minkälaisen määrän teräviä hampaita. Pinnan päälle parin silmiä. Ei. En uisi siinä vedessä.

Yhdellä golf-kentällä, tässä lähistöllä, on lampi. Lammen pohjassa on erinäinen määrä golf-palloja. Ei niitä kukaan sukella sieltä pois. Kun joki tulvi, lampeen ui pieni hai. Sitten vesi laski, mutta hai jäi. Se ei ole enää pieni, sanovat.

Nämä eläinjutut tulevat mieleen, kun kansallissankariksi nostettu Steve Irwin kuoli vähän aikaa sitten. Siinäpä mies, jonka intoa oli vaikea käsittää aidoksi, niin naivilta se televisiossa näytti. Irwinin tavanneet vakuuttavat, että juuri sellainen hän kuitenkin oikeasti oli, ruudun ulkopuolellakin.

Ihmeellinen kuolema miehelle, joka käsitteli käärmeitä ja krokotiileja työkseen... Rauskun piikki suoraan sydämeen.